Termeni si conditii

Confidentialitate

Va rugam sa luati la cunostinta Politica de Confidentialitate a site-ului ford-rulate.ro, detaliata in cele ce urmeaza. Aceste informatii sunt detaliate de un numar de intrebari frecvente (FAQ) care sunt de asemenea disponibile online si care fac parte din aceasta Politica de Confidentialitate. Aceasta Politica de Confidentialitate descrie modul in care datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate de catre Dealerii Ford participanti (numiti in continuare dealerul sau dealerii, dupa caz) in legatura cu operarea acestui site web, furnizarea serviciilor sale, vanzarea produselor sale, in scopul de a va tine la curent cu initiativele lor si pentru a imbunatati modul in care va deservesc. Pentru orice intrebare specifica neacoperita de sectiunea Intrebari frecvente, va adresam rugamintea de a ne trimite solicitarea dumneavoastra prin posta la adresa dealerului Ford caruia v-ati adresat.

Dealerii Ford care colecteaza date cu caracter personal sunt notificati la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ca operator de date cu caracter personal. Dealerii Ford metionati respecta dreptul la confidentialitate al tuturor utilizatorilor site-ului sau si al persoanelor ale caror date le prelucreaza in alte moduri si orice informatie colectata despre dumneavoastra va fi utilizata, in primul rand, pentru furnizarea serviciilor pe care le puteti solicita iar in al doilea rand, cu acordul dumneavoastra, pentru a va tine la curent cu initiativele lor si pentru imbunatatirea modului in care va deservesc. Acest lucru se realizeaza prin utilizarea in mod adecvat a acestor informatii, cum este detaliat in cele ce urmeaza.

Informatiile nu vor fi dezvaluite niciunei persoane din afara dealerului, a societatilor afiliate sau asociate la aceasta, a agentiilor, distribuitorilor sau persoanelor autorizate, reprezentantilor ori distribuitorilor si a altor societati cu care dealerul a contractat prestarea de servicii in beneficiul dumneavoastra, precum si din afara oricarui reprezentant, cesionar sau inlocuitor al partilor la care s-a facut referire mai sus. Informatiile vor fi tratate in conformitate cu prevederile legislatiei romane cu privire la protectia datelor cu caracter personal, in special in conformitate cu Legea nr. 677/ 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date („Legea privind Protectia Datelor”) si pot fi stocate si utilizate initial in interiorul Uniunii Europene (UE). Aveti o serie de drepturi in baza legislatiei romanesti privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv dreptul de a afla ce informatii detinem despre dumneavoastra si in ce scopuri si de a modifica aceste date, daca este cazul; aveti, de asemenea, dreptul de a ne solicita sa nu utilizam aceste informatii, pe motive intemeiate legitime. Vom lua toate masurile posibile pentru a va respecta dorintele. Este posibil, cu toate acestea, ca anumite prevederi legale, in special cele privitoare la aspecte de siguranta si la reglementarea domeniului financiar, sa nu ne permita acest lucru. Aveti, de asemenea, dreptul de a nu fi supus deciziilor individuale efectuate prin mijloace automatizate. Va puteti exercita aceste drepturi adresandu-va in scris la adresele dealerilor participanti.

Daca aveti intrebari concrete care nu sunt acoperite in sectiunea de Intrebari frecvente, va adresam rugamintea de a trimite solicitarea dumneavoastra prin posta la adresele dealerilor participanti.

Intrebari frecvente cu privire la Politica de Confidentialitate

Colectarea acestor informatii va permite dealerilor sa indeplineasca urmatoarele obiective:

  1. Sa furnizeze mai rapid informatii.
  2. Sa genereze continut mai relevant pentru dumneavoastra.
  3. Sa va ajute sa identificati cu usurinta serviciile ori informatiile pe care dealerii vi le pot oferi.
  4. Sa foloseasca aceste informatii pentru a aduce imbunatatiri site-ului.
  5. Sa identifice tendinte generale cu privire la site si la utilizarea acestuia.
  6. Sa va furnizeze serviciile si produsele solicitate.
  7. Sa va informeze cu privire la noi produse, oferte speciale, informatii actualizate si alte noi servicii pe care dealerii considera ca ar putea fi utile pentru dumneavoastra. In cazurile in care avem acordul dumneavoastra, este posibil sa autorizam alte societati sa ia direct legatura cu dumneavoastra.

Ce informatii pot fi colectate de catre dealeri?

Ne-am propus sa va oferim un control cat mai mare asupra informatiilor dumneavoastra personale. In general, puteti vizita acest site precum si site-urile dealerilor fara a ne spune cine sunteti sau a ne dezvalui orice alte informatii personale. In anumite situatii, insa, e posibil sa avem nevoie de informatii cu privire la dumneavoastra, cum ar fi numele ori adresa. Este intentia noastra sa va atentionam inainte de a colecta prin intermediul internetului informatii cu caracter personal de la dumneavoastra.

Vom colecta informatii personale care pot fi asociate in mod direct cu dumneavoastra numai dupa finalizarea Procesului de Contactare prin Internet al site-ului.

Chiar inainte de inregistrare vom colecta informatii anonime cu privire la modul in care ati utilizat acest site. Aceasta este o procedura uzuala pentru orice site de pe Internet. Informatiile colectate nu va identifica personal dar ne pot fi utile pentru scopurile noastre de marketing sau pentru imbunatatirea serviciilor pe care vi le oferim.

Daca sunteti de acord sa furnizati dealerilor, prin intermediul internetului, informatii personale necesare – de exemplu, pentru a coresponda cu dumneavoastra, a procesa o comanda ori a va abona, intentionam sa va informam despre modul exact in care vom utiliza aceste informatii. Daca ne anuntati ca nu doriti ca aceste informatii sa fie folosite de catre noi pentru a tine legatura cu dumneavoastra, va vom respecta dorinta.

Dealerii pot colecta si prelucra urmatoarele categorii de informatii despre dumneavoastra:

  • data de facturare;
  • data de cumparare;
  • departament;
  • mod de plata/ detalii;
  • detalii despre client (numar de cont, adresa, numere de telefon, adresa de e-mail);
  • detalii despre vehicul;
  • model;
  • varsta vehiculului;
  • kilometrii parcursi;
  • numar de inregistrare;
  • numarul de identificare al vehiculului;
  • detalii despre lucrari (codul lucrarii, descrierea lucrarii, numar de ore, reducere, valoarea lucrarii, comentarii de atelier);
  • detalii despre piese ( numarul piesei, descrierea piesei, cantitatea furnizata, pret pe unitate, reducere);
  • numele si prenumele, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, data nasterii, varsta, sexul, venitul, starea civila, numarul de telefon (de acasa, de la birou, mobil, fax);
  • modelul Ford de care sunteti interesat, data extimativa a urmatoarei achizitii, numarul de identificare al vehiculului, detalii despre ultimul vehicul achizitionat.

Va vom informa in avans cand intentionam sa colectam date personale suplimentare despre dumneavoastra.

Cum vor colecta si stoca dealerii aceste informatii?

Acest site poate colecta informatii despre dumneavoastra in mai multe moduri; fie solicitandu-le direct de la dumneavoastra (de exemplu, printr-un formular de contact), fie inregistrand automat informatii despre vizita dumneavoastra pe acest site. De exemplu, e posibil sa colectam informatii despre paginile pe care le-ati vizitat sau sa inregistram alegerile pe care le-ati facut.

Informatiile sunt stocate intr-un mediu securizat protejat de o combinatie de mijloace fizice si tehnice. Publicul nu are niciun fel de acces la aceste informatii.

Cat timp vor stoca dealerii aceste informatii?

Dealerii vor stoca aceste informatii intr-un mediu sigur si protejat pentru toata perioada desfasurarii activitatii lor, atat timp cat consideram ca informatiile ne pot ajuta sa intelegem mai bine cum va pot deservi si respecta dorintele, cu exceptia cazului in care le solicitati, pe baza unor motive legitime temeinice, sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra. Dincolo de acest considerent, legislatia in vigoare le poate impune pastrarea informatiilor pentru o anumita perioada de timp.

Pentru a intelege cum puteti modifica sau actualiza informatiile stocate despre dumneavoastra va rugam sa consultati intrebarea corespunzatoare din aceasta sectiune.

De ce colecteaza dealerii aceste informatii?

Avem nevoie de aceste informatii pentru a ne imbunatati serviciile pe care vi le oferim; ne dorim sa facilitam adaptarea serviciilor si produsele noastre nevoilor dumneavoastra specifice. De asemenea, avem nevoie de aceste date pentru a va furniza serviciile si informatiile solicitate si a va tine la curent cu initiativele noastre.

Care este aplicabilitatea acestei politici?

Politica de Confidentialitate se aplica site-urilor destinate consumatorilor individuali. Ea nu se aplica vizitatorilor care reprezinta persoane juridice.

Angajamentul dealerilor cu privire la drepturile copiilor

Protejarea vietii private a copiilor este extrem de importanta. De aceea, nu colectam sau nu stocam niciodata pe site-urile noastre informatii de la persoane despre care stim ca au mai putin de 18 ani, decat cu acordul, verificabil, al parintilor si, in cazul minorilor intre 14 si 18 ani, de asemenea cu acordul minorului si nu vom conditiona participarea unui copil de furnizarea unor informatii personale suplimentare fata de informatiile necesare pentru participare la respectiva activitate. Parintii pot verifica informatiile despre copiii lor si pot solicita stergerea acestora.

Ce imi puteti spune despre securitatea site-ului si a internetului?

Internetul nu este un mediu sigur si ar trebui sa fiti intotdeauna prevazatori cu privire la informatiile pe care le transmiteti online.

Informatiile personale colectate de catre site-ul http://www.ford-rulate.ro sunt stocate in medii securizate, la care publicul nu are acces

Ce optiuni am la dispozitie, daca intru in contact cu dealerii prin intermediul Formularului de Contact?

Daca decideti sa utilizati Formularul de Contact, veti putea decide ce fel de informatii doriti sa primiti din partea dealerilor. Daca nu doriti ca dealerii sa va comunice alte oferte cu privire la produsele, evenimente, programe ori servicii ale dealerilor, va puteti exprima in mesaj optiunea respectiva.

Ofertele pot fi trimise prin posta, posta electronica, telefon sau orice alte mijloace adecvate.

Ce se intampla daca nu ma inregistrez?

Daca optati sa nu utilizati Formularul de Contact sau sa nu furnizati informatii personale, veti putea, in general, sa folositi cea mai mare parte a functionalitatilor site-ului

Chiar si in cazul in care nu va inregistrati, este posibil sa colectam informatii anonime despre modul in care utilizati site-ul. Aceste informatii nu pot fi folosite pentru a va identifica, dar pot fi utile pentru activitatile noastre de marketing si pentru imbunatatirea serviciilor pe care vi le oferim.

Cum pot lua legatura cu dealerii?

Pentru orice fel de intrebari ori comentarii cu privire la Politica noastra de confidentialitate, puteti lua legatura cu dealerii la:

ATI MOTORS HOLDING SRL
Sat Uricani, Comuna Miroslava, (Constructie C1, Parcela 1CC, Intravilan), Judetul Iasi
Notificarea nr. 27718

BUSINESS DEVELOPMENT TEAM SRL
Strada Dambovita nr. 10b, Cod postal 060844, Bucuresti, Sectorul 6
Notificare nr. 10653

CARBENTA COM SRL
Sos. Borsului nr. 32D, Oradea, Judetul Bihor
Notificarea nr. 27131

CENTRAL MOTORS SRL
Cartier Viisoara nr. 301 A, Cod postal 420006, Bistrita, Judetul Bistrita Nasaud
Notificarea nr. 26886

EXPRESSLINE SRL
Str. Arinului nr. 6, Cod postal 307160, Dumbravita, Judetul Timis
Notificarea nr. 27362

NESTE AUTOMOTIVE SRL
Sos. Chitilei nr. 403, Bucuresti, Sectorul 1
Notificarea nr. 12333

TIRIAC AUTO SRL
B-dul Expozitiei nr. 2, cladirea C9, Bucuresti, Sectorul 1
Notificarea nr. 5675