3 rezultate pe baza criteriilor
Ford Mustang Mach-E
2023 480 CP Electric Automata 11.783km
54.999 EUR
TVA inclus
București
Ultima actualizare 27 mai 12:28
Ford Mustang Mach-E 5 usi Base RWD 294 CP
2022 294 CP Electric Automata (CVT) 3.000km
Preț de listă 84.193 EUR
46.900 EUR
TVA inclus
Brașov
Ultima actualizare 13 mai 07:05
Preț de listă 83.700 EUR
55.900 EUR
TVA inclus
Craiova
Ultima actualizare 31 ianuarie 15:34

Termeni și condiții

Imaginile și informațiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală. Este posibil că imaginile să nu înfățișeze exclusiv specificații disponibile în Europa și/sau în România. Culorile pot diferi, în realitate, în funcție de ecranul calculatorului sau ale dispozitivului mobil de pe care se vizualizează produsele dar și de luminozitatea din mediul ambiental în care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii și/sau opționale pot fi disponibile contra cost.

Este esențială contactarea distribuitorilor Ford înainte de încheierea contractelor de achiziție a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continuă a produselor. Ne rezervăm dreptul de a modifica fără preaviz/notificare prealabilă, în orice moment specificațiile, culorile, modelele și elementele ilustrate și descrise pe acest site.

Legislația europeană și națională în materia procedurii de testare a valorilor de emisii și consum WLTP nu oferă un nivel de claritate suficient, în acest moment, în ceea ce privește valorile (de emisii și consum) înregistrate de autovehiculele asupra cărora s-au efectuat modificări constructive (“conversii”) prin intermediul carosierilor autorizați. În mod specific, în acest moment, legislația nu abordează suficient de clar problematica efectuării conversiilor înainte de punerea în circulație. De aceea, pentru evitarea situațiilor incerte, recomandăm efectuarea conversiei ulterior înmatriculării.