4 rezultate pe baza criteriilor
19.338 EUR
TVA inclus
Cluj 1 persoană interesată
Ultima actualizare 9 septembrie 13:05
Ford Ranger Garantie de fabrica
2021 213 CP Diesel Automata 15.818km
40.999 EUR
TVA inclus
Brașov
Ultima actualizare 23 martie 09:25
Ford Ranger Raptor Garantie de fabrica
2019 213 CP Diesel Automata 73.178km
46.999 EUR
TVA inclus
Brașov 1 persoană interesată
Ultima actualizare 17 martie 15:30
31.500 EUR
TVA inclus
Bistrița 1 persoană interesată
Ultima actualizare 22 februarie 09:31

Termeni și condiții

Imaginile și informațiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală. Este posibil că imaginile să nu înfățișeze exclusiv specificații disponibile în Europa și/sau în România. Culorile pot diferi, în realitate, în funcție de ecranul calculatorului sau ale dispozitivului mobil de pe care se vizualizează produsele dar și de luminozitatea din mediul ambiental în care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii și/sau opționale pot fi disponibile contra cost.

Este esențială contactarea distribuitorilor Ford înainte de încheierea contractelor de achiziție a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continuă a produselor. Ne rezervăm dreptul de a modifica fără preaviz/notificare prealabilă, în orice moment specificațiile, culorile, modelele și elementele ilustrate și descrise pe acest site.

Legislația europeană și națională în materia procedurii de testare a valorilor de emisii și consum WLTP nu oferă un nivel de claritate suficient, în acest moment, în ceea ce privește valorile (de emisii și consum) înregistrate de autovehiculele asupra cărora s-au efectuat modificări constructive (“conversii”) prin intermediul carosierilor autorizați. În mod specific, în acest moment, legislația nu abordează suficient de clar problematica efectuării conversiilor înainte de punerea în circulație. De aceea, pentru evitarea situațiilor incerte, recomandăm efectuarea conversiei ulterior înmatriculării.