2 rezultate pe baza criteriilor
Ford Edge ST-Line 2.0 TDCI BI-TURBO 240 HP AWD A8
2019 240 CP Diesel Automata 36.718km
39.270 EUR
TVA inclus
Oradea 1 persoană interesată
Ultima actualizare 9 mai 13:47
Ford EDGE Panoramic/B&O/AWD/TvaDeductibil
2019 190 CP Diesel Manuala 70.801km
Preț de listă 0 EUR
29.990 EUR
TVA nedeductibil
Constanța 1 persoană interesată
Ultima actualizare 8 februarie 17:32

Termeni și condiții

Imaginile și informațiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală. Este posibil că imaginile să nu înfățișeze exclusiv specificații disponibile în Europa și/sau în România. Culorile pot diferi, în realitate, în funcție de ecranul calculatorului sau ale dispozitivului mobil de pe care se vizualizează produsele dar și de luminozitatea din mediul ambiental în care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii și/sau opționale pot fi disponibile contra cost.

Este esențială contactarea distribuitorilor Ford înainte de încheierea contractelor de achiziție a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continuă a produselor. Ne rezervăm dreptul de a modifica fără preaviz/notificare prealabilă, în orice moment specificațiile, culorile, modelele și elementele ilustrate și descrise pe acest site.

Legislația europeană și națională în materia procedurii de testare a valorilor de emisii și consum WLTP nu oferă un nivel de claritate suficient, în acest moment, în ceea ce privește valorile (de emisii și consum) înregistrate de autovehiculele asupra cărora s-au efectuat modificări constructive (“conversii”) prin intermediul carosierilor autorizați. În mod specific, în acest moment, legislația nu abordează suficient de clar problematica efectuării conversiilor înainte de punerea în circulație. De aceea, pentru evitarea situațiilor incerte, recomandăm efectuarea conversiei ulterior înmatriculării.