Cum funcționează?

Alegeți o mașină rulată certificată Ford Approved din gama noastră completă de mașini personale și vehicule comerciale ce sunt disponibile la partenerii Ford autorizați din România. Mașinile afisate sunt în stoc disponibile fizic la dealerii Ford. Pentru mai multe informații despre autovehiculele Ford, accesați ford.ro.

Solicită evaluare

Ai o mașină pe care vrei să o înlocuiești? Accesează secțiunea Solicită evaluare, completează formularul, iar dealerul pe care îl selectezi îți va evalua gratuit mașina în vederea cumpărării acesteia.

Compară oferte

În categoria Vehicule Rulate poți vizualiza toate mașinile care te interesează. Dacă nu ești hotărât în alegerea mașinii, îți vine în ajutor comparatorul de oferte. Acesta poate compara pâna la 3 oferte. Trebuie doar să apeși pe butonul „Compară” din secțiunea mașinii, iar apoi le poți vizualiza apăsând butonul „Vezi comparatorul” sau mergând direct în meniu la „Compară mașini”.

Favorite

Îți plac mai multe mașini din lista modelelor afișate? Perfect! Adaugă în lista de favorite toate mașinile pe care vrei să le revezi.